van Karnebeekstraat 111, Zwolle

Wij zijn momenteel gesloten

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij staan voor u klaar

Wij werken samen met u aan een gezonde mond en een stralende lach!

De mondhygiënespecialisten van Assendorp Mondhygiëne werken samen met u aan een gezonde mond. En aan een stralende lach! Hierbij stellen wij ons niet snel tevreden. Wij gaan voor het beste resultaat. Een mond met gezond tandvlees en een goede botconditie is de basis van elk gezond gebit. Wij bieden zowel preventieve als curatieve zorg. Een slechte adem, pijnlijk, gevoelig en bloedend tandvlees kunnen uw leven van grote invloed zijn. Dat is bijna altijd volledig onnodig. Samen met u pakken we heel gericht de problemen aan en voorkomen we die waar mogelijk.

Preventieve zorg is een goede aanvulling op het dagelijks onderhoud van uw gebit en tandvlees. Voorkom gebitsproblemen. U kunt veel mondproblemen zoals gaatjes en tandvleesontsteking voorkomen door uw gebit regelmatig te laten behandelen door de mondhygiënist. Bijna altijd volstaan twee controles per jaar.

Wij nodigen u van harte uit in onze praktijk voor een eerste consult waarbij u kennis kunt maken met onze medewerkers en werkwijze. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Online afspraak maken
Telefonisch afspraak maken
Bent u al klant bij ons?