van Karnebeekstraat 111, Zwolle

Wij zijn momenteel gesloten

Behandelingen

Roken

Roken heeft een uiterst negatieve invloed op uw mondhygiëne en de gezondheid van uw mond. Als roker heb je een 3 tot 6 keer grotere kans op parodontale aandoeningen dan niet-rokers. Daar komt bij dat de parodontale afwijkingen bij rokers ernstiger kunnen zijn dan bij niet rokers en ex-rokers. De behandeling van Parodontitis slaat bij rokers veel minder goed aan dan bij niet-rokers. Dit geldt zowel voor chirurgische als niet chirurgische behandelingen.

Door de nicotine in sigaretten, shag en pijptabak is een parodontale aandoening in later stadium zichtbaar. Hierdoor kan de Parodontitis langere tijd onopgemerkt blijven. Duidelijk zal zijn: u heeft redenen te over om te stoppen met roken wanneer je Parodontitis hebt of wilt voorkomen dat je het krijgt. Voor hulp bij het stoppen met roken verwijzen wij u naar uw huisarts.

Behandelingen

Situaties

Openingstijden

maandag, woensdag en vrijdag

9:00 – 17:00

dinsdag

9:00 – 20:00

zaterdag en zondag

gesloten

Wij nodigen u van harte uit in onze praktijk voor een eerste consult waarbij u kennis kunt maken met onze medewerkers en werkwijze. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Online afspraak maken
Telefonisch afspraak maken
Bent u al klant bij ons?