van Karnebeekstraat 111, Zwolle

Wij zijn momenteel gesloten

Behandelingen

Eerste afspraak
(ongeveer 30 minuten)

Wij beginnen de intake met een nadere kennismaking tussen u en de behandelende mondhygiëniste. Om een goed beeld te krijgen zal zij, na deze kennismaking, uw algemene gezondheid (denk aan een chronische aandoening of medicatiegebruik) met u bespreken en natuurlijk de gezondheid van uw mond in het bijzonder.

De mondhygiënist beoordeelt de gezondheid van uw mond door uw mond te onderzoeken. Ze kijkt daarbij naar uw tong, slijmvliezen, gebit en het steunweefsel (tandvlees en onderliggend bot) rondom de tanden en kiezen.

Door middel van een plak- en bloedingsscore (DPSI- score) en eventuele röntgenfoto’s die aangeleverd zijn door uw tandarts registreert de mondhygiëniste haar bevindingen. Het is mogelijk dat uit de DPSI- score blijkt dat er sprake is van een oppervlakkige ontsteking van uw tandvlees (Gingivitis). Of dat er een vergevorderde ontsteking (Parodontitis) aanwezig is.

Behandelingen

Situaties

Openingstijden

maandag, woensdag en vrijdag

9:00 – 17:00

dinsdag

9:00 – 20:00

zaterdag en zondag

gesloten

Wij nodigen u van harte uit in onze praktijk voor een eerste consult waarbij u kennis kunt maken met onze medewerkers en werkwijze. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Online afspraak maken
Telefonisch afspraak maken
Bent u al klant bij ons?