van Karnebeekstraat 111, Zwolle

Wij zijn momenteel gesloten

Behandelingen

Gingivitis

Gingivitis: ontstoken tandvlees langs randen

Ontstoken tandvlees langs de randen van de tanden en kiezen wordt gingivitis genoemd. Bij Gingivitis kan het tandvlees rood, slap en gezwollen zijn. Vaak, maar niet altijd, is het tandvlees gevoelig tijdens poetsen.

Het tandvlees kan ook gaan bloeden bij het poetsen, tijdens het eten of door het aan te raken. De ontsteking van de rand van het tandvlees wordt veroorzaakt door bacteriën. Wist u dat er meer dan 100 verschillende soorten bacteriën in ons mond huisvesten? Deze bacteriën bevinden zich in de tandplak. Als tandplak niet vroegtijdig en goed wordt verwijderd, kunt u loopt u het risico om gingivitis krijgen. Naast behandeling is ook een goede instructie van groot belang. Duidelijk zal zijn: voor een goede gezondheid van uw mond het is van groot belang dat u, tussen de bezoeken aan uw mondhygiënist, het hele jaar door tandplak zelf regelmatig en afdoende weghaalt.

Behandelingen

Situaties

Openingstijden

maandag, woensdag en vrijdag

9:00 – 17:00

dinsdag

9:00 – 20:00

zaterdag en zondag

gesloten

Wij nodigen u van harte uit in onze praktijk voor een eerste consult waarbij u kennis kunt maken met onze medewerkers en werkwijze. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Online afspraak maken
Telefonisch afspraak maken
Bent u al klant bij ons?